Invitaţie la... solidaritate


    Mâine, 12 mai 2012, între orele 15.00 – 19.00, Prefectura Brăila a invitat şcolile din judeţ să organizeze un Târg de obiecte confecţionate de elevii din învăţământul primar brăilean.
   Târgul cu lucrările rezultate din activităţile şcolare se va desfăşura în faţa instituţiei Prefecturii brăilene, de pe Calea Călăraşilor, nr. 3. sub sloganul „Nepoţi pentru bunici”.
   Toate produsele realizate de elevi vor fi vândute în cadrul acestui târg, iar sumele  ce se vor strânge vor fi donate centrelor de bătrâni.
   Aşadar, dacă elevii au reuşit să se implice în acest proiect caritabil, noi, persoanele adulte ar trebui să dăm curs invitaţiei lor şi să îi ajutăm să-şi atingă obiectivul vizat, acela de a dărui o părticică din inima lor celor vârstnici, celor care au nevoie de ajutor, fiindu-le alături şi cumpărându-le produsele pline de originalitate.
  Acest eveniment mi-a fost consemnat de către cadrul didactic movilean, prof. înv. primar Vasilica Neacşu care, împreună cu un grup de elevi, se va alătura acestei manifestări extraşcolare.

Cornelia Vîju
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se înjura şi nu se face spam

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.