Oamenii lup...












   Se întâmplă în viaţa fiecăruia dintre noi, să întâlnim, la un moment dat, oameni ale căror instincte sunt asemeni animalelor, în speţă...  ale lupilor.
  Cum viaţa nu m-a iertat nici pe mine de la genul acesta de întâlniri, mi-a fost dat să simt din plin magnetismul acestor oameni -  oamenii lup.
  Ceea ce am admirat la ei mereu a fost curajul, tenacitatea, perseverenţa, încrederea în forţele proprii şi plăcerea de a risca, adesea,  înfruntând situaţii periculoase.
  Sunt oamenii jurămintelor pe care nu le încalcă niciodată, preferând să-şi dea viaţa la nevoie,  numai să respecte un legământ. Pot fi luminoşi ca soarele, iar în următoarele clipe pot fi ucigători precum o furtună, duioşi ca apa de munte sau agitaţi ca o mare învolburată...
  Dar... au acel ceva special ...acea magie cu care ne ademenesc... acel ceva ce ne-aduce înapoi în preajma lor, chiar dacă, colţii lor ascuţiţi precum săbiile ne sfâşie cu cuvintele, fără motiv, de multe ori, doar numai pentru că instinctul lor de vânători le cere să-şi transforme aproapele într-o posibilă pradă...


Cornelia Vîju

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se înjura şi nu se face spam

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.