Către Moş Crăciun....










     Căsuţa mea este cea micuţă, de pe strada Zorilor, Moşule! Să o găseşti negreşit! Am fost atât de cuminte!!!

         ,,Sfintele sărbători să vă aducă magia plină de sfinţenie a iernilor copilăriei, a poveştilor din jurul bunicilor şi celor dragi, a colindatului cu clopoţei şi beteală strălucitoare, a atmosferei pline de taină şi profunzime, care ne pătrundea pe fiecare şi pe toţi împreună.
Să avem timpul şi odihna interioară de a ne bucura de colinde, de urările autentice, izvorâte din înţelepciunea moşilor şi strămoşilor, de bradul verde şi semeţ, care ni se părea odinioară că ajunge până la cer şi până la îngeri.
Să cântăm sufletului nostru O, ce veste minunată!...
fiind cuprinşi de smerenia ce înconjoară ieslea şi Pruncul Sfânt, bucurându-ne că putem fi iarăşi copii în duh, că ne putem naşte încă o dată pentru a răzbi în lumea cea vijelioasă a acestor timpuri, ancorându-ne în iubire, credinţă şi nădejde.
Suntem chemaţi fiecare să aducem darurile noastre sufleteşti la marea Sărbătoare a creştinătăţii; noi, ca şi magii călători să urmăm Steaua şi să nu  ne abatem de la drumul creşterii nostre spirituale! Vă doresc ca bucuria acestei perioade să fie vieţii voastre, aşternut de împăcare, iertare şi comuniune cu toţi cei din jur! Frumuseţe peste voi să se aşeze ca neaua cea curată din sfânta noapte de Crăciun!"
Sărbători Binecuvântate!























2 comentarii:

  1. Crăciun Fericit! Moşule să vii şi pe la mine. Şi eu am fost cuminte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranţă, va ajunge, Roberto! Moşul ajunge în sufletul tuturor oamenilor buni!

      Ștergere

Nu se înjura şi nu se face spam

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.