Să ştii mai multe, să fii mai bun!

 




Tema activităţii de astăzi, 1 aprilie 2013, pentru elevii claselor a III-a ai Şcolii Gimnaziale Movila Miresii, a fost: Geografie locală.
  Cu această ocazie, elevii, însoţiţi de cadrele didactice prof. Vasilica Neacşu şi înv. Budur Penca, au  vizitat cele mai importante instituţii locale,  subliniindu-se şi rolul acestora pentru comunitate. S-au vizitat următoarele instituţii movilene: Primăria, Dispensarul, Poliţia, Biblioteca sătească, Oficiul Poştei, Cabinetul stomatologic, CEC-Bank-ul, dar şi clădirea Şcolii în care învaţă elevii claselor V-VIII, unde laboratoarele de biologie, informatică şi chimie le-au stârnit elevilor de clasa a III-a curiozitatea, dar şi nerăbdarea de a păşi peste doi ani, în această minunată instituţie. 

Elevilor le-au fost prezentate, în câteva cuvinte,  instituţiile sus menţionate, de către cârmuitorii acestora, care, după cum era de aşteptat, au trebuit să răspundă şi la multe din întrebările micuţilor.

  Activitatea s-a încheiat cu compunerile copiilor în care şi-au aşternut impresiile, texte din care am descoperit viitori primari, medici, directori sau poliţişti. Impactul a fost pozitiv, interesul pentru astfel de activităţi fiind manifestat din plin.




Cornelia Vîju

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se înjura şi nu se face spam

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.