Dumitru Panţuru, un primar care ştie să aprecieze valorile

   

 Movila Miresii este o frumoasă localitate a judeţului Brăila, nu doar datorită lucrărilor de infrastructură pe care le-a suferit de când primarul Dumitru Panţuru o conduce, ci şi datorită vlăstarelor ce şi-au găsit rădăcinile pe acest tărâm. Indiferent care va fi umbletul nostru prin lume, punctul de început - şi-mi place să cred că şi cel final!-  al oricărui om, va fi tărâmul natal. Acel univers în care se ascunde ideea de ,,acasă” şi pe care-l vom purta mereu în suflet.
   De pe meleagurile movilene, a răsărit o astfel de floare, care a îmbrăţişat calea muzicii populare,  Nicoleta Ghelase, elevă în clasa a XI-a, a Liceului de Artă Hariclea Darclee din Brăila. O voce deosebită, ce culege multe aplauze şi aprecieri din partea celor ce o ascultă. Nicoleta a venit sâmbătă, 25 mai 2013, să-şi încânte consătenii, interpretând un colaj de cântece la debutul şi la finalul Concursului ,,Zestrea movilenilor”, ediţia a III-a, activitate ce s-a derulat la Casa de Cultură, Movila Miresii.


   Şi pentru că valorile trebuie promovate şi recunoscute mai întâi la ele acasă, primarul movilean, Dumitru Panţuru, a promis că săptămâna viitoare îi va dărui acestei tinere talentate un costum naţional. Cu ochii umezi de emoţie, pentru surpriza făcută, Nicoleta Ghelase, fostă elevă a şcolii movilene, a mulţumit pentru gestul minunat al primarului, deoarece chiar îşi dorea un astfel de costum. Şi, poate, nu întâmplător în preajma zilei de 1 iunie vine acest cadou pentru Nicoleta, deoarece copiii localităţii movilene vor primi şi alte daruri din partea Consiliului Local Movila Miresii, la data de 1 iunie, însă despre acest lucru voi vorbi într-un material viitor.

  Alăturăm şi noi urarea noastră de cea a domnului primar Dumitru Panţuru, şi-ţi dorim, dragă Nicoleta Ghelase, să aduni cât mai multe succese şi premii în palmaresul tău artistic, să continui să ne deschizi uşa inimii cu vocea ta caldă şi să revii întotdeuna cu drag în mijlocul consătenilor tăi care te iubesc.


Cornelia Vîju

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se înjura şi nu se face spam

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.