Zbor spre noi orizonturi

 



Încă o generație de elevi din școala movileană, absolvenți ai clasei a VIII-a și-au luat rămas-bun de la dascăli și de la sălile de clasă.

Într-un cadru festiv, încărcat de emoție, lacrimi de fericire și buchete de flori, s-a strigat pentru ultima dată catalogul ultimei clase gimnaziale pentru 35 de elevi. A sosit ziua când valoarea poveștilor este dată de amintiri adunate pe parcursul a 9 ani școlari, alături de profesori, învățători, diriginți și directori de excepție.Valori strânse cu multă migală în buzunarul sufletelor unor copii pe care școala a fost chemată să-i formeze din punct de vedere educaţional, să le rafineze abilitățile și să îi ajute să-și scrie diplomele de absolvenţi cu rezultate pe măsura eforturilor depuse.

 Dragi elevi, vă dorim să faceți alegeri înțelepte pe viitor, să treceți peste barierele vieții cu fruntea sus şi să aveți încredere în voi și în visurile voastre! Să purtați cu voi imaginea dascălilor movileni ce v-au inspirat și să vă amintiți întotdeauna că adevărații arhitecți ai propriilor vieți sunteți voi. Curiozitatea să vă dea aripi de vânt și să vă poarte spre zări generoase!

Felicitări tuturor că ați ales să urmați calea educației până în acest punct!

 Mult SUCCES în călătoria voastră spre excelență!







































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se înjura şi nu se face spam

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.