Diploma de premiant



Vineri, 19 iunie 2015, Școala Gimnaziala Movila Miresii și-a premiat elevii silitori, moment mult așteptat de ei și de părinți, deopotrivă.
 În deschiderea festivității, directorul acestei instituții de învățământ, prof. Mirela Brezuică a spus: ,, Ne bucurăm și sărbătorim astăzi cu toții, tot ceea ce am realizat pe parcursul acestui an școlar, deoarece este momentul bilanțului, când putem spune, cu toată convingerea, că am depus o impresionantă muncă. Am visat, am proiectat împreună, ne-am luptat uneori, poate, cu nesiguranța, iar la sfârșit suntem încântați că am reușit ”.

De asemenea, sursa citată, a ținut să mulțumească Primăriei Movila Miresii, pentru colaborarea și sprijinul acordat pe parcursul anului școlar care, iată, s-a încheiat și a amintit faptul că achiziționarea  cărților oferite elevilor drept premiu s-a datorat acesteia.
Cu respect și mulțumiri s-a adresat și părinților care au susținut activitățile școlare, iar la final, a felicitat toți elevii care s-au remarcat, adresându-le urarea binemeritată:  ,,Vacanță plăcută!”.
Înainte de a se da startul premierii pe clase, s-a derulat un moment special denumit ,,Elevii anului școlar 2014-2015”, evidențiindu-se astfel, școlarii ce au așezat premii valoroase pe panoul de onoare al școlii.
Prezent la eveniment  a fost primarul movilean Dumitru Panțuru, care, copleșit de emoție, a mărturisit cât de mândru se simte, știindu-se în fruntea unei comunități mari, cu o școală ce îndrumă peste 500 de elevi, pregătiți de cadre didactice devotate. A felicitat conducerea instituției de învățământ, precum  și pe dascălii săi, prin proiectele în care s-a implicat pe parcursul anului școlar, a adus mulțumiri părinților ce-au fost alături de copiii lor. Elevilor de clasa a VIII-a le-a urat succes la examenul ce-i așteaptă și, nu în ultimul rând, a felicitat toți copiii ce vor urca pe scenă.
 Dincolo de frumusețea momentului de astăzi, în localitatea Movila Miresii din județul Brăila, soarele a stralucit minunat prin zâmbetul absolvenților care au cules roadele muncii lor, ilustrate atât de reprezentativ într-o diplomă de premiant. Chiar și florile au avut un parfum special, căci au fost oferite de către elevi dascalilor, în semn de prețuire pentru truda lor.
A fost un moment al confirmării valorii, pe care l-am observat noi, cei prezenți în sală: părinți, bunici, frați, surori. S-au cernut emoții, lacrimi de fericire și zâmbete. După care, în rucsacul vacanței, elevii și-au așezat deja zilele fără teme, excursiile, jocul și aventura.
 Iată că s-a mai sfârșit un an școlar, s-au  țesut alte vise noi, vise în care elevul movilean va fi actorul principal pe scena propriului viitor.
 Felicitări tuturor școlarilor pentru străduința lor de peste an!
 Vacanță minunată!

Cornelia Vîju

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se înjura şi nu se face spam

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.